خدمات

تولید محتوا

بازاریابی

محتوا، ماده خام شما برای فعالیت در شبکه های اجتماعی وجود دارد. تیم تولید محتوای مؤسسه مهستان براساس هویت برند شما، به طراحی استراتژی محتوا میپردازد، سپس براساس آن به تولید محتوای ارزشمند و مفید برای شما میپردازد. این محتوا شامل معرفی مجموعه شما و خدمات و محصولات آن ها است. با اینحال تولید محتوا آغاز فرایندی است که مؤسسه مهستان برای شما در رسانه ها انجام میدهد. مراحل بعدی که اهمیت بالایی دارد، توزیع محتوا در رسانه های مختلف است.

گرافیکی

محتوای گرافیکی باعث میشود شما بتوانید در شبکه های اجتماعی مختلفی از اینستاگرام گرفته تا پینترست دیده شود. ما مؤسسه مهستان با داشتن تیمی از طراحان خلاق آمادگی لازم را داریم که پست‌های شبکه های اجتماعی، پوسترها، اینفوگرافی ها و هرآنچیز دیگری که نیاز به طراحی دارد را آماده کنیم.

ساخت تیزر

ساخت تیزر خوب امروزه از مهمترین راهبردهای شرکت ها و موسسات موفق است. یک تیزر تبلیغاتی اگر با توجه به اصول و قواعد فیلمسازی ساخته شده و با شناخت کافی از مخاطبان همراه باشد بی شک تاثیر چشمگیری در پیشبرد اهداف صاحب کالا یا خدمات خواهد داشت.
ساخت تیزر تبلیغاتی یک منطق ساده دارد که آینده تبلیغاتی و تجاری شما را متحول می کند. امروزه رسانه های تصویری نقش بسیار مهمی در زندگی انسانها دارد. به طور کلی 85% مردم زمان خود را به رسانه های پخش انبوه و تلویزیون اختصاص می دهدند. و تنها 15% مردم زمان خود را صرف رسانه های چاپی می کنند.
زمان استاندارد برای تیزرهای تبلیغاتی معمولاً بین 15 تا 50 ثانیه است و سازندگان آگهی تلوزیونی سعی می‌کنند با ایجاد یک درام مناسب و یک قصه منسجم و هدف‌دار و با استفاده از تصاویر زیبا و تأثیر گذار و رعایت اصول گرافیکی و قاب‌بندی پیام خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شما برسانند. یک تیزر خوش‌ساخت مجموعه‌ای از عوامل مختلف را در برمی‌گیرد. گاهی اوقات این اشتباه پیش می‌آید که فقط استفاده از دوربین‌های سینمایی و با کیفیت برای ساخت یک تیزر خوب کافی است اما در واقع عوامل زیادی در ساخت یک کار استاندارد موثرند که دوربین یکی از آنهاست.
به طور کلی تیزر های تبلیغاتی را می توان به چهار دسته تیزر تبلیغاتی رئال ، تیزر موشن گرافیک ، فیلم صنعتی و تبلیغاتی و انیمیشن تقسیم بندی کرد.
موسسه فرهنگی هنری مهستان با همکاری موفق ترین گروه های مستندسازی و پویانمایی امکانات گسترده ای در تولید و ساخت آگهی و تیزرهای بازرگانی ایجاد نموده است و می تواند از این طریق نقش مهمی در توسعه بازار برندها ایفا نماید.

موشن گرافیک

تولید محتوای موشن گرافی تقریبا 80 درصد بیشتر از دیگر محتوا ها دیده میشود و تأثیرگذارتر است. موشن گرافی باعث میشود محتوای تولید شده برای شما به مراتب بیشتر و اثرگذارتر نسبت به دیگر انواع تولید محتوا دیده شود.

مستند تلویزیونی

با تغییر ذائقه مصرف کنندگان و مخاطبان کسب و کارها و بنگاه های اقتصادی از قرار گرفتن در معرض تبلیغات یکسویه و بدون بازخورد به سمت روابط عمومی و علاقه مندی به کسب اطلاعات موثق از عرضه کنندگان بازار، کارکرد رسانه های تصویری از جمله تلویزیون و سایز رسانه های مشابه در فضای حقیقی و مجازی تغییرات فاحشی پیدا کرده است.
لذا تصویرگران و صاحبان این رسانه ها به این بلوغ رسیده اند که علیرغم نیاز به تبلیغات به شیوه سنتی آن برای ایجاد یک برند، فرآیند تثبیت و توسعه هر محصول یا خدمتی نیازمند ارائه مستندات باورپذیر و به دور از اغراق و بزرگنمانی و با رویکردی واقع گرایانه است.
از این رو بسیاری از برندهای بزرگ جهان امروز، چه در داخل مرزهای ایران و چه خارج از مرزهای جغرافیایی کشور گرایش بسیار جدی به ساخت مستندهای تصویری از سلسله فعالیت های خود از نقطه صفر تا محل مصرف نموده اند و در این راستا از ابزار تصویر بهترین بهره را برده اند.
این مهم باعث شده است موسسه فرهنگی هنری مهستان که در نظام فکری و راهبردهای کلان خود، توسعه و تثبیت برندهای ملی را اصل و رکن قرار داده است اقدام به انعقاد تفاهمنامه همکاری با مستندسازان شاخص کشور نماید تا بتواند مستندهای فاخری برای جامعه مخاطبان خود تولید و عرضه نماید.

طراحی و توسعه وب سایت

وبسایت

طراحی سایت اولین گام برای حضور در فضای دیجیتال است که با بهینه سازی موتورهای جستجو یا اصطلاحاً سئو (SEO) است که باعث می‌شود یک سایت به بهترین شکل و مطابق با نیاز مخاطب به نمایش در بیاید. همچنین ما در مؤسسه مهستان از تکنیک‌های مؤثر در سئو استفاده میکند تا مطالب شما بهتر دیده شود.

راه اندازی، مدیریت و بازار یابی شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

بسته به نظر شما و کارشناسان مؤسسه، شبکه های اجتماعی مد نظر شما راه اندازی میشود؛ این شبکه های اجتماعی شامل اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و… میشود. شبکه های اجتماعی بنا بر ماهیت خود نیازمند به روزرسانی مداوم و تعامل با مشتریان می باشد. مؤسسه مهستان با داشتن ادمین های با تجربه و با روابط عمومی بالا آمادگی دارند مدیریت شبکه های اجتماعی شما را بر عهده بگیرند. علاوه بر این، شبکه های اجتماعی شما نیاز به رشد و بیشتر دیده شدن دارند. صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام شما برای بیشتر دیده شدن میبایست بازاریابی شود تا مخاطبین بیشتری را جذب کند. مخاطب بیشتر در شبکه های اجتماعی به معنا بیشتر دیده شدن شما و محتوای مد نظر شما است که نتیجه آن، افزایش تأثیرگذاری شما است.

تیم مدیریت و بازاریابی شبکه های اجتماعی مؤسسه مهستان به صورت هفتگی و ماهیانه به شما گزارش های جامعی از میزان رشد فالوور، مشارکت و بازخورد شبکه های اجتماعی ارائه میدهد.

برند سازی

برند سازی

شرکت های تولیدی و خدماتی در عرصه رقابت با رقبا همواره ارائه محصول و خدمات بهتر را هدف اصلی خود می دانند.

کیفیت محصول و خدمات، آنها را بیشتر و بهتر در ذهن مشتریان قرار می دهد و تجربه خرید خوشایند باعث افزایش فروش این شرکت ها خواهد بود.

اما آنچه که مهم است، به یادآوری نام و خدمات مناسب آنها در لحظه تصمیم گیری توسط مخاطبان خواهد بود.

حال تصویر کنید که یک واحد اقتصادی نسبت به رقبای خود بیشتر به واسطه علاقه مخاطب بیشتر در ذهن افراد جامعه قرار بگیرد.

این ایجاد علاقه در بنگاه های اقتصادی فرآیندی بسیار سخت و مستلزم سرمایه گذاری های گسترده در برند سازمان ها خواهد بود.

بنابراین اهمیت داشتن برندی قدرتمند در اینگونه سازمان ها که بتواند تصویر ذهنی ساختار یافته تری را در کنار مدل های فروش برند شده و به وجود آوردن تجربه خرید خوشایند برای مشتریان داشته باشد، خود را بیشتر نشان می دهد.

آنچه که مهم است در کنار هم قرارداد و داشتن مدل برندسازی در سازمان هایی است که باعث موفقیت برندهای تولیدی و خدماتی می شود.

همانطور که می دانیم متدولوژی ساختن یک برند در مشاغل و حوزه های مختلف بسیار متفاوت است.

به طور مثال لازم است که انتقال هویت برای یک برند از طریق حوزه بصری برند انجام شود، در حالی که در مواردی دیگر باید این هویت سازی از مجاری رویداد و یا در برخی موارد از مجرای نقاط فروش انتقال یابد.

پس باید توجه داشته باشیم که دیدگاه یک سویه و خطی در برندسازی همه مشاغل و حوزه های کاری کارایی درستی نخواهد داشت.

از این رو موسسه فرهنگی هنری مهستان با هماهنگی موفق ترین سازمان های بین المللی این حوزه در تلاش است با ارائه خدمات با استاندارد جهانی به برندهای ایرانی در توسعه برند و بازار ایشان موثر باشد.

مشاوره کسب و کار

کسب و کار

در تمامی کسب و کارهای موفق و بزرگ دنیا در کنار موفق ترین تیم های اقتصادی حضور گروهی از مشاوران و متخصصان در حوزه های مختلف امری است حیاتی و این سیستم های پویا همواره به این امر اهتمام دارند تا بتوانند جایگاه خود را در بازار تثبیت یا توسعه دهند.

بی شک این مهم در ارتباط با بنگاه‌های اقتصادی ایرانی نیز امری است با درجه اهمیت بسیار بالا، ولی با کمال تاسف فرهنگ استفاده از مشاور نه در زندگی شخصی ما ایرانیان جایگاهی قابل قبول دارد و نه در مدیران ما امری پذیرفته شده است.

لکن موسسه فرهنگی هنری مهستان بر اساس آشیب‌شناسی های انجام شده در سلسله رویدادهای خود با دو آسیب مترتب بر مشاوره در بنگاه‌های ایرانی مواجه شده است.

 

  1. تردید نسبت به اثربخشی مشاوره و پیشینه تاریخی ایرانی‌های بر آزمون و خطا به جای بهره‌مندی از علوم انسانی
  2. تجربه استفاده از مشاوران نا آزموده و بی اثر بودن امر مشاوره یا اثر معکوس در کسب و کارها

از این رو موسسه بر اساس رسالت خود که تلاش برای ایجاد آثار مثبت در توسعه و تقویت برندهای ایرانی است با در نظر گرفتن تمامی مولفه ها و استانداردهای لازم در خصوص مشاوره معتبر تلاش نموده است بانکی موثق از مشاوران مجرب داخلی و بین المللی را جمع آوری نماید.

این مجموعه از مشاوران متخصص و مجرب یقینا در شرایط کنونی صنعت کشور و بر اساس نیازسنجی در هر مجموعه اقتصادی و به تناسب نیاز ایشان می توانند در کنار کسب و کارهای ایرانی قرار گیرند و به تقویت جایگاه و برند ایشان یاری رسانند.

برگزاری رویداد های سفارشی

رویداد های سفارشی

همه‌ی صاحبان و مدیران کسب‌وکارها دوست دارند -ضمن حفظ و وفادار نگه داشتن مشتریان فعلی- هر روز مشتریان جدیدی پیدا کنند و به این وسیله شاهد توسعه‌ی کسب‌وکار باشند. این یعنی ساختن رابطه‌های جدید و بهتر کردن رابطه‌های قدیمی. و از آن‌جایی که تمام رابطه‌ها از طریق تجربه‌های مشترک ساخته شده و گسترش پیدا می‌کنند، به نظر می‌رسد که کسب‌وکارهای مختلف باید به دنبال ایجاد تجربه‌های مشترک برای مشتریان‌شان باشند. چه تجربه‌ی مشترکی بهتر از یک رویداد!؟

۹ دلیل که به شما نشان می‌دهند برگزاری رویداد برای توسعه‌ی کسب‌وکار شما لازم است:

۱– رابطه‌های جدید:

در دنیای تجارت، رابطه‌ی بیش‌تر با فروش بیش‌تر و توسعه‌ی کسب‌وکار مترادف است. رویدادها فرصت بسیار مناسبی برای ساختن روابط جدید و آشنایی با دیگران هستند. به گفته‌ی یک برگزارکننده، برخی رویدادها «درواقع مثل یک فری‌میوم عمل می‌کنند. یعنی در این رویدادها خیلی به سود فکر نمی‌کنیم بل‌که از آن‌ها استفاده می‌کنیم برای جذب مشتریان جدید برای کسب‌وکارمان.»

۲– جذب دنبال‌کنندگان و مشترکین جدید:

در طول برگزاری رویداد می‌توانید شرکت‌کنندگان را با وبسایت، بلاگ یا شبکه‌های اجتماعی‌تان آشنا کنید. اگر لیست ایمیلی برای ارسال خبرنامه دارید، یک فرم ساده -که برای تمام حاضرین در دسترس باشد- می‌تواند به جمع‌آوری آدرس‌های ایمیل بیش‌تر و بهتر کردن لیست خبرنامه‌تان مفید باشد. ممکن است شرکت‌کنندگان با بخشی از حضور شما در فضای مجازی آشنا باشند. به آن‌ها فرصت دهید تا آن بخشی که نمی‌شناسند را امتحان کنند. اگر کسی در تویتر شما را دنبال می‌کند، او را با صفحه‌ی اینستاگرام‌تان آشنا کنید.

۳– آشنایی با برند و تثبیت آن:

کارهایی که برای بازاریابی رویداد انجام می‌دهید، می‌توانند شما را به مخاطبین جدیدی وصل کنند که پیش از این با برند شما آشنا نبوده‌اند. علاوه بر این، یک رویداد خوب که شرکت‌کنندگان را با موضوع درگیر کند و ارزش خاصی به آن‌ها ارائه کند، باعث تثبیت و تقویت برند شما در ذهن آن‌ها خواهد شد. و افرادی که شما را به عنوان مرجع بپذیرند، به سفیران خوبی برای برندتان تبدیل خواهند شد و مشتریان جدیدی را برای کسب‌وکار شما به ارمغان خواهند آورد.

۴– اعتبار و مرجع بودن:

همان‌طور که گفتیم، تبدیل شدن به مرجع در ذهن مشتریان می‌تواند بازاریابی دهان‌به‌دهان را برای کسب‌وکار شما فعال کند و نتایج قابل توجهی داشته باشد. اما برای بالا بردن اعتبارتان و تبدیل شدن به مرجع باید بتوانید خودتان را ثابت کنید. برگزاری رویداد فرصت بسیار خوبی برای این کار است و در واقع مثل یک ویترین برای شما و کارکنان سازمان، محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهید و توانایی‌های‌تان عمل می‌کند. اگر بتوانید از این ویترین به خوبی استفاده کنید، هر روز عده‌ی بیش‌تری پشت آن جمع خواهند شد. و این یعنی توسعه‌ی کسب‌وکار…

۵– فروش بیش‌تر:

بسته به این‌که چه محصول یا خدمتی را عرضه می‌کنید، رویدادها می‌توانند بستر مناسبی برای فروش مستقیم آن به شرکت‌کنندگان باشند. کسانی که در رویداد شما شرکت کرده‌اند، احتمالا آشنایی بیش‌تری با محصول‌تان دارند و برای خرید هم آماده‌ترند.

۶– فرصت‌های رسانه‌ای:

برگزاری یک رویداد خوب می‌تواند خیلی سریع تبدیل به یک خبر شود و در کانال‌های مختلف انتشار یابد. برای به حداکثر رساندن پوشش رسانه‌ای می‌توانید با رسانه‌های تخصصی یا محلی صحبت کنید و از آن‌ها بخواهید گزارشی درمورد رویداد شما بنویسند. استفاده از امکان رپورتاژ در برخی رسانه‌ها هم -با این‌که رایگان نیست- می‌تواند تاثیرات مثبتی برای کسب‌وکار شما به همراه داشته باشد. حداقل تاثیر رسانه‌ای برگزاری رویداد برای شما، تامین شدن محتوای وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی خودتان خواهد بود. برای این کار، عکاسی از رویداد را فراموش نکنید و در شبکه‌های اجتماعی نیز فعال باشید.

۷– وصل کردن دیگران به هم:

سعی کنید در رویدادتان کسان که فکر می‌کنید علایق و زمینه‌های فکری و کاری مشترکی دارند را به هم متصل کنید. معرفی شدن شرکت‌کنندگان به هم می‌تواند در ساختن یک جامعه‌ی کوچک از مشتریان‌تان به شما کمک کند. ضمنا، این دقیقا بخشی از همان ارزشی است که باید به مشتریان و شرکت‌کنندگان در رویدادتان ارائه بدهید.

۸– ارتباط به‌تر و بیش‌تر با مشتریان فعلی:

با روش‌های مختلفی از مشتریان وفادارتان تشکر کنید. این تشکر می‌تواند به شکل یک تخفیف یا حتی قدردانی زبانی باشد اما در هر صورت برای بالا بردن وفاداری مشتریان لازم است.

۹– ساختن دنیایی به‌تر:

اگر بتوانید یک موسسه‌ی خیریه را با خودتان هم‌راه کنید و به شرکت‌کنندگان امکان کمک به این موسسه را بدهید، هم برای ساختن یک دنیای بهتر تلاش کرده‌اید و هم به ساخته شدن چهره‌ای مثبت از کسب‌وکارتان در ذهن مخاطبین کمک کرده‌اید. اگر سازمان خیریه‌ی مذکور تا حدودی به زمینه‌ی کار شما ربط داشته باشد، احتمالا نتایج به‌تری به هم‌راه خواهد داشت.

از این رو موسسه فرهنگی هنری مهستان به عنوان موسسه ای حرفه ای در برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی آمادگی دارد تا کسب و کارها را در توسعه برند ایشان از طریق برگزاری همایش و سمینار یاری رساند.

آموزش منابع انسانی

منابع انسانی

آموزش و توسعه مهارت‌ ها و توانمندی های بالقوه کارکنان یک سازمان و تبدیل ایشان به سرمایه های انسانی مجموعه در سال های اخیر به عنوان رکنی جدایی ناپذیر از بنگاه هایی که در آن ها تفکر سیستمی حاکم است، به صورت یک اصل پذیرفته شده است.

لذا سازمان ها در بخش منابع انسانی ساختار جدیدی به نام معاونت آموزش ایجاد نموده اند، تا با شناسایی نقاط بهبود مجموعه در تمامی سطوح پرسنلی نسبت به تعریف دوره های آموزشی اهتمام ورزند.

لکن شناسایی سازمان های آموزشی و اساتید صاحبنظر و متخصص در هر حوزه به عنوان موضوعی راهبردی می تواند میزان اثربخشی فرآیند آموزش را تحت الشعاع قرار داده و به عنوانی موضوعی کلیدی سیستم آموزش سازمان را تقویت یا تضعیف نماید.

از این رو موسسه فرهنگی هنری مهستان به عنوان مجموعه ای حرفه ای و مجرب در موضوع برگزاری رویدادهای آموزشی و با توجه به زنجیره تامین و مخاطبان کلیدی خود، اقدام به شناسایی ظرفیت های آموزش خصوصی در صنعت کشور نموده است و با انعقاد تفاهم نامه با مراکز معتبر ملی و شناسایی نخبگان هر حوزه تلاش می نماید نسبت به ایجاد ارتباط اثربخش بین بخش عرضه و تقاضای آموزش رسالت خود را به نحو احسن انجام دهد.

لذا متقاضیان آموزش در سازمان خود می توانند نسبت به تقاضای موضوعات ذیل با موسسه در ارتباط باشد:

  1. معرفی و هماهنگی اساتید صاحب نظر در زمینه های مختلف کسب و کار در محل سازمان
  2. هماهنگی سالن های متناسب و استاندارد با تعداد پرسنل خارج از سازمان
  3. امکان نظارت علمی و صدور گواهینامه های معتبر ملی بین المللی
  4. هماهنگی جهت حضور اساتید خارجی در محل سازمان و آموزش منابع انسانی

روابط عمومی

روابط عمومی

روابط عمومی (Public Relation) و یا به اصطلاحا PR مفهوم گسترده ای است که شاید نتوان آن را در یک جمله تعریف کرد و امروزه از آن به عنوان علم روابط عمومی یاد می شود. خلاصه ترین شکل تعریف روابط عمومی، مدیریت جریان اطلاعات دو سویه میان سازمان و افکار عمومی است. به عبارت ساده تر روابط عمومی نوعی اطلاع رسانی در مورد محصول و یا خدمات یک کسب و کار به افکار عمومی با قابلیت سنجش و ارزیابی تاثیرگذاری آن است.

آنچه در روابط عمومی بسیار مهم است و می بایست مورد توجه قرار گیرد این است که، در روابط عمومی، رابطه ایجاد شده می بایست دو سویه باشد و بتوان بازخوردهای حاصل را ارزیابی و مورد سنجش قرار داد، به نحوی هدف از اصول و مفاهیم روابط عمومی پر کردن خلاء یک سویه بودن تبلیغات است.

اگر بخواهیم روابط عمومی را در یک جمله تعریف کنیم، می توان چنین تعریفی را برای آن لحاظ کرد:

استفاده از رسانه های خبری یا مطبوعات تجاری و مربوط به کسب وکار برای انتشار و انتقال داستان¬ های مثبت در مورد شرکت یا محصولات و خدمات شما؛ ترویج و ایجاد رابطه ای خوب با اصحاب رسانه محلی.

به نظر شما این تعریف می تواند تعریف جامع و کاملی از روابط عمومی در کسب و کار باشد؟
خب ممکن است بگویید ما می توانیم با انجام تبلیغات داستان جذاب برند خود را در جراید انتشار دهیم.

آیا این کار روابط عمومی محسوب می شود ؟
پس همچنان با این سوال مواجه هستیم که روابط عمومی یا همان PR معروف چیست؟
و چگونه و از چه نظر با تبلیغات فرق دارد؟
روابط عمومی مفهوم مقابل تبلیغات است. در تبلیغات، شما مبلغی را پرداخت می کنید تا پیام تان در روزنامه، تلویزیون یا رادیو و یا سایر کانال های ارتباطی، به نمایش درآید. در روابط عمومی، برای مقاله ای که برند شما را به صورت برجسته نشان می دهد مبلغی پرداخت نمی شود. گزارشگر، براساس نتایج و اطلاعاتی که تحقیقات خود به دست آورده است، در مورد برند شما می نویسد یا برای آن ویدیو درست می کند و نهایتا به صورت صوتی یا چاپی خبری را در مورد برند یا محصولات شما منتشر می کند.

لکن این امر که فرآیندی غیرقابل کنترل است، دردنیای رسانه های امروزی با نظامی با نام مدیریت رسانه قابلیت کنترل یافته و بنگاه های برتر اقتصادی جهان بر بستر تمامی موج های رسانه ای که در اختیار ایشان قرار دارد سوار شده و با انتشار اخبار کنترل شده سعی در تثبیت برند خود دارند.

لذا موسسه فرهنگی هنری مهستان به عنوان مجموعه ای آشنا با رسانه و فعالیت های رسانه ای که ارتباطات موثری و عمیقی با اصحاب آن دارد، به نیابت از کسب و کارهای ایرانی آمادگی دارد تا با مدیریت اخبار و رویدادهای حوزه روابط عمومی برندها به فرآیند توسعه آن ها کمک نماید.

ایزو

ایزو

سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO)

سازمان بین‌المللی استانداردسازی (به انگلیسی: The International Organization for Standardization) (به فرانسوی: Organisation internationale de normalisation) که معمولاً به نام ایزو (به انگلیسی: ISO) شناخته می‌شود یک موسسه بین‌المللی تعیین استاندارد متشکل از نمایندگان موسسات استانداردسازی ملی است. این سازمان، یک سازمان غیر دولتی است که به صورتی گسترده به وضع استانداردهای کلی و جزئی در رابطه با هماهنگ کردن استانداردهای متفاوت جهانی می‌پردازد. در عمل ایزو به صورت یک کنسرسیوم با ارتباطات قوی با دولت‌ها فعالیت می‌کند. این مؤسّسه انواع استانداردهای تجاری و صنعتی جهانی را تعیین می‌نماید. مرکز این موسسه در ژنو سویس قرار داردایزو کار رسمی خود را از تاریخ بیست و سوم فوریه ۱۹۴۷ آغاز کرده است . این سازمان به ترویج جهانی استانداردهای اقتصادی و صنعتی می‌پردازد تا مبادلات صنایع و فنون مختلف را در یک راستا هماهنگ کند.
سازمان بین‌المللی استاندارد سازی، با وجود این که یک سازمان غیردولتی است اما به‌دلیل این که استانداردهای این موسسه تبدیل به قوانین می‌گردد از بیشتر سازمان‌های غیردولتی قدرتمندتر می‌باشد. امروزه نزدیک به ۱۵۷ کشور در این سازمان به عضویت درآمده‌اند که ایران نیز یکی از همین اعضاست.

لوگوهای سازمان در دو زبان، انگلیسی و فرانسوی، شامل حروف ISO (تلفظ می‌شود /ˈʌɪsəʊ/) است و معمولاً با این حروف به آن اشاره می‌گردد. با این وجود این حروف اختصار نام کامل آن در هیچ یک از این دو زبان نیست. نام این موسسه از کلمه یونانی (ἴσος (isos به معنای برابری گرفته شده است. با توجه به اینکه مؤسس این سازمان متوجه گشت که حروف مخفف این سازمان در زبان‌های مختلف با یکدیگر یکسان نیست ISO را به عنوان نام سازمان انتخاب نمود و خود این مطلب نشان دهنده هدف این سازمان یعنی برابری و استانداردسازی فرهنگ‌هاست.

اولین تشکیلات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران با تصویب قانون اوزان و مقیاس ها در سال ١٣٠۴ خورشیدی مطرح می شود . بعدها در سال ١٣٣٢ به لحاظ ضرورت تعیین ویژگیها و نظارت بر کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی، ایجاد تشکیلاتی رسمی مورد توجه قرار گرفت و هسته اولیه تشکیلات سازمانی مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به صورت اداره ای در اداره کل تجارت وقت شکل می گیرد . در سال ١٣٣٩ با تصویب قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، مؤسسه کار خود را در چارچوب هدف ها و مسئولیت های تعیین شده آغاز می نماید و در همان سال، به عضویت سازمان بین المللی استانداردISO درآمد. در سال ۱۹۸۷ کمیته ی فنی ۱۷۶ سازمان بین المللی استاندارد (ISO/TC 176) سری استاندارد ISO 9000 را به جهانیان ارائه نمود.هدف از تدوین این سری از استاندارد ،به وجود آوردن الگویی بین المللی برای پیاده سازی و استقراره سیستم های مدیریت و تضمین کیفیت بوده که مورد استقبال فراوان در سطح دنیا قرار گرفت. سیستم های مدیریت کیفیت به منظور ثبات سطح کیفیت تعریف شده و بهبود کیفیت از طریق اصلاح فرایند ها ، در سازمان پیاده سازی می شود. الگوی اجرائه این سری استاندارد برا ی بار چهارم در سال ۲۰۰۸ مورد بازبینی و ویرایش قرار گرفت.در ویرایش سال ۲۰۰۸ دیدگاه فرایند گرا همچنان مورد تاکید می باشد.

استاندارد مدیریت کیفیت با تکی بر اصول ۸ گانه شکل گرفته اند:

  • مشتری محوری
  • رهبری
  • مشارکت کارکنان
  • فرایند گرایی
  • سیستم گرایی
  • بهبود مستمر
  • تصمیم گیری بر پایه واقعیات
  • ارتباط متقابل سود مند با تامین کنندگان

استاندارد ایزو ۹۰۰۱ برای هر سازمانی فارغ از نوع فعالیت و اندازه آن ها قابل اجرا است. گواهینامه ISO 9001 نشان می دهد که سازمان سیستم مدیریت کیفیتی منطبق بر خواست و نیاز مشتری مستقر کرده است. یک سیستم با طراحی و اجرای خوب دارای فواید ذیل است:

  • هدفمندی سیستم مدیریت کیفیت
  • کنترل بهتر فرآیندها
  • افزایش بهره وری
  • کاهش هزینه ها، ضایعات، مرجوعی ها و بهبود اطمینان از محصول ایجاد چهارچوبی برای بهبود مستمر هر فرآیند

بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده در بازار ایران، تلاش بنگاه‌های اقتصادی بر اثبات نگاه سیستماتیک و ساختار منظم در سیستم های مدیریت کیفیت و بهبود مستمر به عنوان اصلی‌ترین راهبرد بخش عرضه اقتصاد کشور در فرآیندهای تدوین استراتژی تبلیغات، فروش و بازاریابی مورد توجه مدیران کسب‌و‌کارهای کشور قرار گرفته است.

لکن این یافته‌های علمی بیانگر این موضوع است که بیش از 75درصد از تبلیغات مبتنی بر نظام مندی سیتم های تولید و عرضه محصول نه تنها بر هیچ یک از راهبردهای سازمان ملل متحد و قوانین کشور منطبق نیست، بلکه از هیچ یک از اصول و استانداردهای بین‌المللی پایش کسب کار نیز تبعیت نمی‌کند.

از آنجا که در عصر حاضر برای تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی سراسر جهان محرز شده است استانداردسازی فرآیندها تنها راه تداوم کسب‌و‌کار و سازمان پیشرو ملزم به تبدیل مشتریان راضی به وفادار است، سازمان جهانی استاندارد اقدام به طراحی و تدوین استانداردهای جهان شمول در موضوع مدیریت فرآیند و سیستم های بهبود مستمر در کسب و کار به عنوان مهمترین استراتژی موفقیت در رقابت نموده است.

از این رو موسسه فرهنگی هنری مهستان، پس از آسیب‌شناسی واحدهای صنعتی و خدماتی کشور توسط کمیته های علمی و تخصصی، موضوع مدیریت یکپارچه کیفیت و بهبود مستمر را به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط بهبود این مجموعه‌ ها شناسایی و اقدام به انعقاد تفاهم‌ نامه همکاری با موضوع سیستمهای مدیریت کیفیت مطابق الگوی جامع سازمان جهانی استاندارد با موسسه چند ملیتی TCS-Cert نموده است.

یقینا پیاده سازی این استانداردها در کسب و کارهای ملی با استفاده از آخرین و روزآمدترین الگوهای مورد تایید IAF می تواند آثاری بسیار مثبت در توسعه پایدار نظام اقتصادی کشور داشته باشد.

فهرست ایزو ها

استاندارد ایزو 9001:2015 سیستم مدیریت کیفیت:

نحوه مدیریت بر سازمان برای تامین نیازمندیها و انتظارات مشتری را دربرمیگیرد و مستقل از اندازه سازمان و نوع محصول یا خدمت برای کلیه بنگاهها و موسسات اقتصادی کاربرد دارد.

استاندارد ایزو 14001:2015 سیستم مدیریت زیست محیطی:

به مجموعه معیارها و روشهایی که برای کنترل و بهبود عملکرد زیست محیطی سازمان ایجاد و اجرا می شود سیستم مدیریت زیست محیطی سازمان اطلاق می شود. استانداردی که به سازمان شما کمک می کند تا خطرات آن را بعنوان قسمتی از کار روتین تجاری خود مشخص، اولویت بندی و مدیریت کنید . این استاندارد بیشتر بر اساس استاندارد کیفی ایزو 9001 می باشد ولی اثرات زیست محیطی را در نظر می گیرد.

OHSAS 18001:2007 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی:

شرایط و عواملی که بر روی سلامتی و آسایش کارکنان ، کارگران موقت ، کارکنان پیمانکار ، بازدیدکنندگان و هرفرد دیگری درمحیط کار تاثیر بگذارد را به عنوان ایمنی و بهداشت شغلی می شناسیم.

استاندارد ایزو 10004:2012 استاندارد ایزو جهانی سنجش رضایتمندی مشتری:

جهت بهره مندی مجموعه ها صرف نظر از حوزه فعالیت، وسعت ونوع محصول آنها می باشد و اغلب قواعد آن جهت افزایش رضایت مشتری از مجموعه میباشد.

استاندارد ایزو 10002:2014 استاندارد جهانی رسیدگی به شکایات مشتری:

هدف اصلی این استاندارد ایزو اثربخش نمودن فرایند رسیدگی به شکایات مشتریان و نحوه برخورد سیستماتیک با شکایات در سازمان ها می باشد که در نهایت ارتقاء کیفیت عملکرد سازمان و جلب رضایت مشتریان را به دنبال خواهد داشت و نهایتاٌ منجر به یکپارچه سازی سازمان ها در نحوه تعامل با مشتریان و برخورد با شکایات آن ها بر طبق یک الگوی جهانی خواهد شد.

نشان حلال نشان غذای حلال:

حلال به غذاهایی گفته می‌شود که در دین اسلام مصرف آنها مجاز است. حلال همچنین عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری (برند) است که بر محصولات غذایی درج می‌شود. این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است و اولین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی بوجود آمده است.

GMP Standard استاندارد روش های خوب ساخت مواد خوراکی:

GMP با تمرکز بر ساختارهای محیطی و نیز لوازم و تجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا ، دارو ، مواد افزودنی ، راهکارهای عملی مناسبی را در ارتباط ویژه با نوع فرآوری و به منظور رسیدن به یک زیر ساخت مناسب ارایه می دهد.

SFBB استاندارد سیستم فست فودها:

SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال 2006 توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحی و در سال 2010 ترجمه و گردآوری شده است.
استاندارد SFBB ویژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، قنادی ها، مراکز تهیه غذا،تولیدکنندگان غذاهای آماده و توزیع کنندگان مواد غذایی می باشد.

HSE سیستم ایمنی بهداشت حرفه ای محیط زیست در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی:

نظام واحدی است که صنایع برای یکپارچه کردن و رسیدن به دید منطقی و فراگیر در زمینه ایمنی، بهداشت و محیط زیست به کار می گیرند.به عبارتی ساده تر استاندارد HSE روندی مدیریتی برای پوشش دادن نقاط ضعف ایمنی و بهداشتی یک مجموعه صنعتی خواهد بود.

IMS سیستم مدیریت یکپارچه:

سیستمی متشکل از سه استاندارد سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001 و سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14001و سیستم ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS 18001 می باشد.

استاندارد ایزو 27001:2013 سیستم مدیریت امنیت اطلاعات:

امنیت اطلاعاتی حفظ محرمانگی،جامعیت،دقت و در دسترس بودن اطلاعات میباشد. سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ریسک های بحرانی اطلاعات سازمان را کاهش میدهد و این استاندارد برمحرمانه بودن ، یکپارچگی و در دسترس بودن اطلاعات سازمان تاکید دارد. هدف از پیاده سازی این استاندارد ایزو تدوین استانداردهای پایه ای جهت کنترل های امنیتی مورد نیاز برای حفاظت از سیستم های اطلاعاتی و ارتباطی می باشد. تمام سازمان هایی که اهمیت اطلاعات و محرمانه نگه داشتن آنها را می دانند واطلاعات حساس و محرمانه آنها میبایست به هر طریقی محافظت شود.

استاندارد ایزو 31000:2009 استاندارد جهانی مدیریت ریسک:

این استاندارد با ارائه اصول و رهنمون های جامع در تحلیل و ارزیابی ریسک به سازمان ها کمک می کند. فرقی نمیکند که در تجارتی عمومی یا خصوصی فعالیت کنید ، می توانید از ایزو 31000 بهره ببرید، زیرا مربوط به بیشتر فعالیت های تجاری است که شامل طراحی، فعالیت های مدیریتی و پروسه های ارتباطی است. درحالیکه همه سازمان ها تا حدی ریسک را کنترل می کنند این ویژگی های استاندارد بین المللی، بمنظور گسترش تکنیک های بین المللی بوجود آمده و همواره ایمنی و امنیت را در محل کار تضمین می کند.

استاندارد ایزو 26000:2010 استاندارد جهانی مسئولیت پذیری:

این استاندارد برای مسئولیت اجتماعی راهنمایی هایی ارائه می کند. این ایزو برای انواع سازمان ها در هر دو بخش عمومی و خصوصی واقع در کشور های توسعه یافته یا در حال توسعه قابل استفاده است. این ایزو به آنها کمک می کند به شیوه مسئولیت اجتماعی که جامعه بطور افزاینده خواهان آن است رفتار کنند.

استاندارد ایزو 10668:2010 استاندارد جهانی ارزشگذاری برند:

این استاندارد با عنوان ” بهای نام تجاری – نیازمندی ها برای ارزش پولی نام تجاری” به تشریح استوار و شفاف روش های اجرایی و روش هایی برای اندازه گیری میزان ارزش یک نام تجاری می پردازد. برندها شامل نام ها، اصطلاحات، نشانه ها، نمادها، آرم ها و غیره هستند که محصولات، خدمات و اشخاص حقیقی و حقوقی را می شناسانند.

CE نشان (انطباق) مجوز صادرات محصول به خاورمیانه:

این نشان جهت صادرات کلیه محصولات شما به کشورهای حوزه خاورمیانه می باشد.

CE نشان مجوز صادرات به اروپا:

این نشان جهت صادرات محصولات شما به کلیه کشورهای اروپایی می باشد.

استانداردایزو 22000:2005 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی:

این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمیایی، و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد.

HACCP سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی:

نظام HACCP کلیه خطرات ونقاط بحرانی را درطول زنجیره تولید ، عرضه و مصرف ونیز بیماریهای ناشی از مصرف تولیدات را بوسیله گروه HACCP که از اطلاعات علمی ومدیریتی کافی برخوردار هستند مورد بررسی قرار می دهد وخطرات احتمالی را که درطول مراحل تولید سلامت مواد غذائی را تهدید میکند ، تعیین وبه طور دقیق اندازه گیری می نماید.

استاندارد ایزو 10015:1999 سیستم مدیریت موثر فرایند آموزش:

به فرآیند فراهم آوری و توسعه دانش، مهارت ها و رفتارها به منظور برآورده ساختن الزامات آموزشی اطلاق می گردد .

استاندارد ایزو 21500:2012 راهنمای مدیریت پروژه:

21500 راهنمای مدیریت پروژه سازمان بین المللی استانداردهای (ISO)می باشد که در سال 2012 منتشر شده است.
این استاندارد بین‎ المللی، توصیفی کلان از مفاهیم و فرآیندهای مناسبی که مدیریت پروژه را شکل می‎دهند، نشاندار، و همچنین راهنمایی‎های لازم را درباره مفاهیم و فرایندهای مدیریت پروژه که برای عملکرد پروژه مهم و بر آن تأثیر‎گذار هستند ارائه می دهد.

برترین برند های صنایع غذایی

همین امروز نمایشگاه خود را ثبت کنید

افزونه "فرم تماس 7" نصب یا فعال نشده است